Klub Putnika

www.skelica.com . . . u blizini moje vikendice na Fruskoj Gori nalaze se odlicni ribolovni tereni, staze za šetanje, vožnju planinskog bicikla, odmor , blizu je i Srednjovekovni Ilocki dvorac u Hrvatskoj, Fruskogorski manastiri . . . Trebala bi mi pomoc u smislu kako da organizujem npr. vikend turisticku ponudu ili npr. na koju populaciju da se fokusiram kod ponude smestaja ? Hvala svima koji odvoje malo vremena za ovu temu . . .

Tags: www.skelica.com

Atačmenti (priloženi fajlovi)

Repliciraj na ovo

Repliciraj na ovu diskusiju

znaci, u pitanju je ponuda privatnog smestaja? Hoces da sastavis ponudu, sa dodatnim sadrzajima, npr, sta aranzman obuhvata , sta ne... kompletna prezentacija, opisi, slike, lokacija, kapacitet, preporuka ... Kazi mi sta te od ovoga ( ili sve) interesuje, pomocicu ti koliko mogu, jer radim u turistickoj agenciji i znam pomalo o tome... ostavi mi poruku na mojoj strani! Pozdrav !

Repliciraj na ovo

Da li se to nalazis blizu Erdevika , ribnjaka i vinarije cuvene , a da Ilok je na 7 km od ribnjaka ?Taj kraj poznajem , prelep je i mogla bih ga preporuciti svakome . Guste sume , ribnjak , vinarija , bazen ,jezero u sumi , idila prava . Pozdrav .

Repliciraj na ovo

Nalazim se na oko 5 km od Ilocke tvrdjave, Erdevik je sa druge strane . . . prirodni ambijent je zaista fantastican.Fruska Gora nudi mnogo toga i zaista je lepo . . . Ne bih zeleo da forum koristim u komercijalne svrhe - mislim da je ovo za neki topliji deo godine, sa drustvom super varijanta za malo love, tako da ako nekoga intersuje moze ostaviti post ovde ili na mojoj stranici .

Repliciraj na ovo

Repliciraj na ovo

Dovoljno je samo reci da pratim ovu diskusiju...za sada pasivno jer nemam sta da dodam u tom struchnom smislu niti bilo kom drugom sem da mi se dopada varijanta sa "toplijim ambijentom"

Dacco...? nastavi... =]

Repliciraj na ovo

Drage kolege, kod mene su najcesce dolazili ribolovci jer su pecaroski tereni koji se nalaze u blizini vikendice fantasticni. Za nekog ko je upucen u ribolov dovoljno je reci da je Nestinska ada na oko 150 metra, a tu je jos i Susecki dunavac, Lovrenac , Erdevicko jezero, Lenji Dunav kod Backe Palanke . . . Kao sto sam i napisao otvarajuci ovu diskusiju pored ribolova postoji mogucnost organizacije i drugih sadrzaja npr. poseta fruskogorskih manastira, voznja biciklovima, pesacenje, izleti . . . naravno da sam spreman da poslusam svaki koristan savet i nadam se da se mo se videti . . . ovde sezona traje od proleca dokasne jeseni Pozzzzzzzz

Repliciraj na ovo

Nemam obicaj da vikendicu iznajmljujem zimi jer smatram da nije potpuno uslovna za npr. ove temperature . . . Tamo negde od marta kada Dunav pocne da se zavukava i raste ja otvaram vrata i ljudi dolaze . . . Zalislite kakva je neprijatnost kada bi nekom bilo hladno na odmoru , valda ne postoji nista odvratnije . . . Ovo je ipak za "zeleni" deo godine . . .

Repliciraj na ovo

KAKO MOU DA vAS KONTAKTIRAM

Repliciraj na ovo

Svi kontakti su na sajtu www.skelica.com.
Pozdrav . . .

Repliciraj na ovo

RSS

FilipTravel
Rezervacija na world hostel

Jeftino rezerviši smeštaj pre putovanja. Preko 20.000 Hostela u svetu. Izaberi!

Forum

Strahinja Vukovic

Putovanje na Krit u septembru/oktobru 5 odgovora

Diskusiju započinje Strahinja Vukovic , GRČKA-informacije. poslednji komentar Lana Aug 29.

Tamara

Šta je potrebno za izlazak iz zemlje u bezviznom režimu 60 odgovora

Diskusiju započinje Tamara , PUTNIČKE TEME. poslednji komentar Nerro Aug 28.

Predrag Vrzić

Najava AKCIJA Kluba Putnika 24 odgovora

Diskusiju započinje Predrag Vrzić , AKCIJE Klub Putnika. poslednji komentar Gosha Aug 25.

Zlatan Bisercic

Croatia 14 odgovora

Diskusiju započinje Zlatan Bisercic , OPŠTE TEME. poslednji komentar Nerro Aug 23.

svetlana spasenovic

ako ides sam... 1 odgovor

Diskusiju započinje svetlana spasenovic , PUTNIČKE TEME. poslednji komentar Svetlana Aug 18.

website dizajn internet preyentacija vaše firme! Klub Putnika grupa na Fejsbuku Klub Putnika objave na twitter-u

Promo  |  Prijavi grešku  |  Terms of Service