Klub Putnika

moze li neko da mi pomogne oko sledece stvari: planiram da sa manjom ekipom (nas 4) idemo kolima do Barse kolima i motorom u sopstvenoj organiyaciji. bukirala bi sobe preko kluba putnika, ali ne nude sve gradove koji nam trebaju...naravno ne bih rizikovali da na licu mesta trazimo smestaj koji naknadno moze da nas kostaaaa...da li je neko isao u slicnoj organizaciji da mi da neke savete (koliko ce para biti potrebno, gde je najbolje ici,...itd). put bi trajao 14 dana

Repliciraj na ovo

Repliciraj na ovu diskusiju

ja sam bajker i ako hoces savet za dobar provod ponesite satore i vrece i imajte pravi dozivljaj nemoras uvek da se uvalis u hotel-hostel uzivaj malo i u prirodi kad ja na bajsu nosim sve-sator,vreca bisage vi kolima i motorom mozete jos i lakse.Ako mi uspe viza mozda se i sretnemo jer planiram taj pravac jul-avgust Djenova,Kan,Nica Barselona ali bajsom.pozdrav

Repliciraj na ovo

odlican predlog, jedini problem je sto ja imam neopisiv strah od buba, ono sto zovu - PATOLOSKI strah...tako da kampovanje nazalost necu smeti da primenim...:-) ali da li znas koja je procedura za vizu? mi inace planiramo put van sezone kad prodje malo vrucina negde krajem septembra

Repliciraj na ovo

Cao sto se tice viza najlakse je kod Madjara ja sam kod njih dobijao Sengen,imas na netu da skines formular za dobijanje vize, odstampas na P.C. i popunis a i imas sta ti treba jos zavisi cime se bavis,i broj tel. ambasade za zakazivanje.Nemoj da zakasnis sa septembrom jer steta je setati azurnom obalom po kisi.pozdrav

Repliciraj na ovo

Nemoj te se zezati sa mađarskom vizom jer sam ja sa istom išao u Pariz i Atinu pa kad sam ponovo otišao kod Mađara po vizu dobio sam odbijenicu! Vadite vizu stvarne zemlje ulaska, to vam je najsigurnije!

Repliciraj na ovo

Ovde se slažem sa tobom skroz. To je i neko pravilo kod Šengena. Meni se čini da sada i nije tako teško dobiti vizu. Recimo letos, Španci koji su bili najrigorozniji su davali vize za tri četiri dana. U principu se uzima viza države u kojoj ćeš provesti najviše dana.

Repliciraj na ovo

Ili kroz koju se ulazi i izlazi iz Šengena, zbog pečata.

Repliciraj na ovo

Buahha!!!!....he,he..pozz od bube :)))

Repliciraj na ovo

E ovako. Poslednjih 10 godina idem u sopstvenoj režiji na takva putovanja. Sve hotele uvek rezervišem preko neta, a uvek putujemo kolima. Inače, Azurna obala je moje omiljeno mesto. Što se love tiče raspon cena je ogroman, hzavisi šta ste planirali i koliko. Naravno uvek je najjeftinije u hostelima.
Moj savet je da već sada napravite maršutu. Precizirajte koliko dana ćete se zadržavati u nekim mestima. Pre nekoliko godina mi smo putovali do Barse. Naša maršuta je obuhvatala auto voz iz Minhena do Narbona (jug Francuske) pa još dva tri sata vožnje do Barse. Na žalost taj voz su ukinuli.
Lično volim kružne ture (da ne prolaziš dva puta istom putanjom), pa uvek napravim takvo putešestvije.

Predlažem da otvorite http://www.viamichelin.co.uk/ i tu napravite najbolju rutu.
Najkraća tura je preko CRO i SLO, ITL, FRA, ESP. Ali je onda i povratak istom turom.

Možda sam malo konfuzna, ali to je otprilike to.

Na Azurnoj obali nikako ne propustiti već poznate Nicu, Kan, Monte Karlo, Antib (moj omiljeni), Sen Trope, Marsej...
Barselona... to svi znaju - magija. Jedino se čuvajte lopova.

Imaš na mom profilu kratki putopis o Azurnoj obali. Možda nađeš nešto interesantno.

Ako te još nešto bude zanimalo, pisaću ti na pp, samo pitaj.

Repliciraj na ovo

Pozdrav, obisao sam tu turu ali busom u organizaciji neke agencije. Plan mi je bio da ove godine ili sledece prodjem to isto ali vozom. Postoje jako dobre linije vozom sa kompletnim opisom svih satnica i menjanja. Nazalost sajt mi se obrisao iz favorita ali cim ga nadjem saljem ako te interesuje. Uz interrail kartu, varijantu nocenje u vozu pa nocenje u nekog zemlji - hostelu, mozes isto dosta da vidis a izadje mnogo jefitnije. Hostele bukiras preko neta i u Barsi ih imas od 25-40 eura zavisi koju komociju hoces. To je moja ideja. Karta izadje oko 250 E po osobi, sto nemozes nikako kolima...

Repliciraj na ovo

cao, ova tvoja ideja nije uopste losa, i ja sam htela d ovog leta batalim more , na koje idem svake godine , i da idem interrailom po evropi malo.....pa ko ti imas neku ideju koje zemlje posetiti itd javi...a i mislila sam da uzmeme madjarski sengen jer ga je najlakse dobiti....pa tek onda da razmisljem u koju drazvu da idem i ceo itinerer da srocim na papir.....i znas li mozda koliko para treba (ne racunanjuci interrail kartu) otprilike....

Repliciraj na ovo

Pozdrav, opet ja evo nasao sam sajt onaj za voz http://fahrplan.sbb.ch/bin/query.exe/en? Pa probaj mozda nesto i uspes. Ima bas sve vozne linije, na istom sajtu imas i varijantu pretrage hotela...

Repliciraj na ovo

hvala vam svima, pogledacu oba sajta, pa cemo videti sta i kako...nadam se da jos imam vremena da se premisljam...

Repliciraj na ovo

RSS

Berza Putovanja
Rezervacija na world hostel

Jeftino rezerviši smeštaj pre putovanja. Preko 20.000 Hostela u svetu. Izaberi!

Forum

Bosko Simeunovic

Slike srpskih pokrajina/krajeva 3 odgovora

Diskusiju započinje Bosko Simeunovic , OPŠTE TEME. poslednji komentar Bosko Simeunovic Mar 19.

darko01

Predlog za azuriranje foruma 3 odgovora

Diskusiju započinje darko01 , OPŠTE TEME. poslednji komentar darko01 Mar 19.

Dusan Stojanovic

Niš: Brutalno nasilje nad psima 10 odgovora

Diskusiju započinje Dusan Stojanovic , OPŠTE TEME. poslednji komentar Aciroz pre 19 h.

PUTOPISI

Nenad M Peric

Opojni miris bugarske ruže

Objavljuje Nenad M Peric Mart 17, 2010 u 2:00pm - 13 Komentara

Mima

Tri bisera Amsterdama

Objavljuje Mima Mart 14, 2010 u 11:00pm - 7 Komentara

Jaca Gabric

THE ROYAL PALACES OF DEDINJE

Objavljuje Jaca Gabric Mart 14, 2010 u 10:30pm - 11 Komentara

Mima

AMSTERDAMSKA RAZGLEDNICA

Objavljuje Mima Mart 5, 2010 u 11:34pm - 5 Komentara

website dizajn internet preyentacija vaše firme!

Promo  |  Prijavi grešku  |   |  Terms of Service

Sign in to chat!