Klub Putnika

TOSA

PRESNIMAVANJE VIDEO SNIMAKA SA TRAKA-SAVETI I PREPORUKE

POKRECEM TEMU KAO SIGURNO MNOGIMA INTERESANTNU. LICNO IMAM TONU IZUZETNO DRAGOCENOG VIDEO MATERIJALA SA PUTOVANJA, KOJI PROPADA NA TRAKAMA, A I NA FILMOVIMA SUPER 8 KOJE NISAM PREBACIO NA DISKOVE, A SAM NEUMEM. POTRBAN MI  JE SAVET GDE U BEOGRADU, (ili kako sam), TO NAJKVALITETNIJE DA URADIM, JER SAM CUO DA SE MNOGI HVATAJU TOG POSLA, ALI RETKO KO TO KVALITETNO ODRADI.

UNAPRED ZAHVALJUJEM

Tags: 8mm, dvd, hi8, minidv, montaza, presnimavanje, vhs

Repliciraj na ovo

Repliciraj na ovu diskusiju

VECERAS JE DOSAO KURIR ONOG STUDIA SA BANJICE I POKUPIO FILMOVE I TRAKE, (rade iskljucivo preuzimanje i to ne naplacuju), VEC PREKOSUTRA CE MI DONETI NAZAD URADJENO, CIM BUDEM DOBIO OBJAVICU VALJA LI.

Repliciraj na ovo

Doneli su mi sinoc sve uradjeno, sredjeno pedantno u odvojene kesice, obelezeno sta je sta, pregledao sam sve, ocekivao sam mnogo manje u svakom smislu, dobio stvarno ODLICNO skinute filmove i nesto sa traka iz kamere, na DVD. Posto sam vec imao na DVD-u, skinute jednu od te tri,( moj cale negde nosio pre.) uporedio i iskreno razlika je ogromna. Diskovi verbatim masteri, nisu ih ni racunali,(to govori o njihovom prilazu),tj ocigledno nisu alavi, brzo, kvalitetno, kulturno, trake uzimaju-donose-ne naplacuju to , cene sasvim prihvatljive. Spremam im novu turu filmova, i definitivno ih preporucujem. Evo jos jednom tel. 011/3675-220 i 064/115-37-02, "REC studio",
Zoranu i njegovom teci zahvaljujem, stvarno sam zadovoljan.

Repliciraj na ovo

Da li oni rade skidanje fotografija sa super 8 filma. Naime na mnogim mestima nisam nosila fotoapart vec samo kameru i tako imam na filmu ali nemam nijednu fotografiju. Receno mi je da je to moguce, ali verujem da je za to potrebna odredjena oprema i programi.
Sad ja sam to presnimila na VHS pa sa toga na DVD, ali mislim da se tu donekle gubi kvalitet i da bi direktno sa filma bilo najbolje da se uradi.
To pitam samo u prinsipu, kad se vratim mozda da uradim.

Repliciraj na ovo

VEROVATNO RADE, POZOVITE IH, ? 011/3675220

Repliciraj na ovo

Hvala,hvala!Rekao sam Vam da je moj teca bio vise nego prezadovoljan a posto je on jako specifican sto se tice tih 8 mm traka i kvaliteta prebacivanja(velika picajzla) znao sam da je stvarno dobro odradjeno zato sam i preporucio!Bas mi je drago sto sam pomogo!Sledeci put informacije naplacujem!!!heheheheh!SALIM SE NARAVNO-

Repliciraj na ovo

Ono sto nisam napisao da rade i prebacivanje slajd filmove na CD ili DVD u velikoj rezoluciji tako da i to moze biti od koristi!Moze se gledati posle i na kompjuteru i na dvd uredjajima.

Repliciraj na ovo

POKUSAJTE KOD NASIH KINEZA ONI RADE SVE I SUPER KVALITETNO........

Repliciraj na ovo

RSS

Berza Putovanja
Rezervacija na world hostel

Jeftino rezerviši smeštaj pre putovanja. Preko 20.000 Hostela u svetu. Izaberi!

Forum

Bosko Simeunovic

Slike srpskih pokrajina/krajeva 3 odgovora

Diskusiju započinje Bosko Simeunovic , OPŠTE TEME. poslednji komentar Bosko Simeunovic Mar 19.

darko01

Predlog za azuriranje foruma 3 odgovora

Diskusiju započinje darko01 , OPŠTE TEME. poslednji komentar darko01 Mar 19.

Dusan Stojanovic

Niš: Brutalno nasilje nad psima 10 odgovora

Diskusiju započinje Dusan Stojanovic , OPŠTE TEME. poslednji komentar Aciroz pre 19 h.

PUTOPISI

Nenad M Peric

Opojni miris bugarske ruže

Objavljuje Nenad M Peric Mart 17, 2010 u 2:00pm - 13 Komentara

Mima

Tri bisera Amsterdama

Objavljuje Mima Mart 14, 2010 u 11:00pm - 7 Komentara

Jaca Gabric

THE ROYAL PALACES OF DEDINJE

Objavljuje Jaca Gabric Mart 14, 2010 u 10:30pm - 11 Komentara

Mima

AMSTERDAMSKA RAZGLEDNICA

Objavljuje Mima Mart 5, 2010 u 11:34pm - 5 Komentara

website dizajn internet preyentacija vaše firme!

Promo  |  Prijavi grešku  |   |  Terms of Service

Sign in to chat!